Spekulaatiot Barcelonan seuraavasta valmentajasta menivät muutama päivä sitten uusiksi, kun ykkösehdokkaana pidetty Juan Carlos Unzue oli sanaharkassa Barcelonan tähtihyökkääjä Neymarin kanssa.

Tämän kauden jälkeen väistyvän Luis Enriquen kakkosvalmentajana toimiva Unzue ja Neymar kiistelivät kovaan ääneen Barcelonan harjoituksissa. Unzue kehoitti Neymaria pitämään matalampaa profiilia yksityiselämässä, mikä kuumensi brassitähden äkisti. Marcan mukaan sanaharkka jatkui lopulta henkilökohtaisuuksiin asti.

 

Espanjalaislehdistö epäilee, että Unzuen mahdollisuudet siirtyä ensi kaudeksi Barcan päävalmentajaksi heikkenivät merkittävästi kiistan myötä.

Unzuen jälkeen vahvimmat ehdokkaat Barcelonan valmentajaksi ovat Ernesto Valverde, Ronald Koeman ja Phillip Cocu.

Valverde on tiettävästi kieltäytynyt jatkosopimuksesta nykyisen seuransa Athletic Clubin kanssa, minkä on epäilty johtuvan Barcan kiinnostuksesta. Koemanin ja Cocun sopimukset taas jatkuvat yli tulevan kesän, mutta molempia pidetään silti potentiaalisina jatkajina Enriquelle.