Agentti selvensi Gianluigi Donnarumman sopimussotkua: ”He uhkailivat häntä”

© Kuva: Getty Images

AC Milan kertoi viime viikolla, että joukkueen 18-vuotias ykkösmaalivahti Gianluigi Donnarumma ei aio uusia sopimustaan seuran kanssa. Uutiset Donnarumman neuvotteluista saivat Milanin kannattajat raivon partaalle ja nuoresta maalivahdista kehkeytyi ennätysajassa milanolaisten inhokkipelaaja.

Donnarumman agentti, Mino Raiola, selvensi sunnuntaina lehdistötilaisuudessa, miksi hänen asiakkaansa kieltäytyi allekirjoittamasta uutta sopimusta.

– Ympäristö kävi liian vihamieliseksi, ja me teimme päätöksen, jota emme olisi halunneet tehdä. Elinympäristö AC Milanissa ei ollut hyvä, ja me emme voi hyväksyä sitä. He uhkailivat Donnarummaa. He sanoivat hänelle, että hän jäisi vaihtopenkille, jos hän ei kirjottaisi sopimusta. Minä en ole hyvissä väleissä (Milanin urheilutoimenjohtaja Massimiliano) Mirabellin kanssa. Meillä on hyvin erilaiset mielipiteet, enkä pidä siitä, miten hän johtaa seuraa, sanoi Raiola Calciomercaton mukaan.

– Donnarummasta ei tuntunut, että seura tukisi häntä. Minä otan vastuun hänen valinnastaan. Meillä ei ole sopimusta minkään toisen seuran kanssa eikä sellaista tule olemaan vielä pitkään aikaan.

– Raha ei ollut ikinä ongelma, emme ole ikinä keskustelleet rahasta tai ulosostohinnasta. Se olisi tapahtunut neuvottelujen myöhemmissä vaiheissa, joita emme ikinä saavuttaneet.

Sunnuntaina Milanin kannattajat osoittivat mieltään Donnarummaa kohtaan heittämällä leikkirahaa häntä kohti, kun hän vartioi Italian maalia alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa Tanskaa vastaan. (Lue lisää)

Italian joukkueen valmentaja Luigi Di Biagio kehui Donnarumman aikuismaista suhtautumista tilanteeseen.

– Hän ei käynyt levottomaksi, vaan pysyi rauhallisena vaikeassa tilanteessa ja vaikutti aivan 30-vuotiaalta. Hän pystyi käsittelemään asian, joka ulottui jalkapallon ulkopuolelle, sanoi Di Biagio Calciomercaton mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.