HIFK:n taival Veikkausliigassa on ollut tällä kaudella haasteita täynnä. Sama tahti jatkui myös PS Kemiä vastaan lauantaina, kun IFK hävisi kotikentällään 0-2.

Kemi meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon 20. minuutilla Filip Valencicin komealla osumalla. HIFK tuskaili taas ensimmäisellä puoliajalla maalinteon kanssa. Tällä kaudella IFK on tehnyt vain kahdeksan maalia 13 ottelussa.

Kemin toisenkin osuman teki kovassa iskussa oleva Valencic toisella puoliajalla.

IFK:n päävalmentaja Antti Muurinen tuli kesken viime kauden pelastamaan seuran putoamiselta. Talven harjoitus- ja cup-otteluissa nähtiin jo viitteitä siitä, että ongelmia saattaa olla edessä kaudella. Muuriselle vaadittiin jo PS Kemin johtomaalin jälkeen potkuja sosiaalisessa mediassa.

– Miten kauan HIFK jaksaa vielä katsoa Muurista? Juna on tainnut jättää vanhan mestarin asemalle jo kauan sitten, kommentoi Marko Niironen Twitterissä.

Marko Niironen

@FinnDonny
Miten kauan @HIFKedustus jaksaa vielä katsoa Muurista? Juna on tainnut jättää vanhan mestarin asemalle jo kauan sitten. #Veikkausliiga #hifk

Lisää Twitter-reagointeja alta.

Juho Autio

@jiiautio
Kemi johtoon Helsingissä kun 20min pelattu. HIFK:n otteita tällä kaudella seuranneena: eiköhän tämä ollut tässä. #veikkausliiga