Atletico Madridin puolustaja hyväksikäyttökohussa – tarinassa aukkoja

© Kuva: Getty Images

20-vuotias nainen syyttää Atletico Madridin puolustajaa Theo Hernandezia, 19, seksuaaliseen tekoon pakottamisesta, kertoo Marca. Hernandezia ei ole pidätetty, mutta hänet on kutsuttu poliisiasemalle antamaan lausunto. Toistaiseksi hän on kiistänyt kaikki syytökset.

Hernandez viettää parhaillaan lomaansa Marbellassa, jossa välikohtaus naisen mukaan tapahtui.

Nuori nainen kertoi poliisille, että hän ja Atletico-puolustaja olivat ystäviä, jotka olivat viettämässä iltaa yökerhossa. Naisen kertomuksen mukaan Hernandez pyysi häntä autolleen, jossa asiat johtivat seksiin. Nainen oli sanojensa mukaan pyytänyt Hernandezia lopettamaan, jota tämä ei tehnyt, ja tilanne yltyi monen minuutin kamppailuun. Lopulta Hernandez oli naisen mukaan heittänyt hänet ulos autostaan.

Poliisin mukaan 20-vuotiaan naisen kertomuksessa on kuitenkin joitain ristiriitoja. Naisen palatessa yökerholle hän kertoi poliisille, että häntä oli hyväksikäyttänyt Alexis, Theo Hernandezin ystävä ja joukkuekaveri Alavesista, jossa hän pelasi päättyneen kauden lainalla.

Nuoren naisen ystävät olivat lopulta vieneet hänet kotiin, minkä jälkeen hän jatkoi matkaansa sairaalaan ja poliisiasemalle.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta