Diego Maradona ja brasilialaistähti sanasodassa – ”Hän on idiootti”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen brasilialaispuolustaja Dani Alves ja argentiinalaislegenda Diego Maradona ovat iskeneet yhteen mediaan välityksellä.

Alvesia pyydettiin Esporte Interativon haastattelussa vertailemaan hänen entistä joukkuekaveriaan, Lionel Messiä, ja Maradonaa. Brasilialaistähti ei peitellyt mielipidettään tai säästellyt sanojaan.

– Kaikella kunnioituksella, minusta ei olisi kunniallista sanoa, että voitin maailmanmestaruuden käsimaalilla. Maradona huijasi kaikkia, hänestä tuli kuuluisa sen takia. Arvostan Maradonaa, mutta urheilijana en asettaisi tuollaista esimerkkiä nuorille, sanoi Alves L’Equipen mukaan.

Maradona teki maalin kädellään vuoden 1986 MM-turnauksen puolivälierässä Englantia vastaan. Vain hetkeä myöhemmin hän teki myös upean soolomaalin, ja Argentiina voitti ottelun lopulta 2-1. Se eteni turnauksessa aina finaaliin asti ja kaatoi viimeisessä ottelussa Länsi-Saksan 3-2.

Maradona päätti vastata Alvesin kritiikkiin TyC Sportin haastattelussa.

– Hän on idiootti. Hän on äänessä, koska hän pelaa pelipaikalla, jossa ei pelata jalkapalloa. Hän vain syöttää hyökkääjille. Ennen häntä olivat Cafu ja Maicon, hän vain keskittää 28 kertaa pelin aikana ja onnistuu neljä kertaa. Jos jatkamme tästä puhumista, on parempi, että poistun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.