Englanti on voittanut jalkapallon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Etelä-Koreassa pelatuissa kilpailuissa Englanti päihitti finaalissa Venezuelan. Kolmanneksi sijoittui Italia, joka haki voiton Uruguaysta maalittomaan tasapeliin päättyneen kamppailun rankkareilla.

1-0 päättyneessa finaalitaistossa ratkaisevan maalin teki FC Evertonissa pelaava Dominic Calvert-Lewin 35:llä minuutilla. Saarivaltion toiseksi sankariksi nousi maalivahti Freddie Woodman, joka torjui Venezuelan rangaistuspotkun pelin toisella puoliajalla.

Maailmanmestaruus on Englannille ensimmäinen sitten vuoden 1966. Nuorten arvokisat saavuttivat tänä vuonna Englannissa poikkeuksellisen suuren mediahuomion, kertovat uutislähteistä.

Suomen U20-joukkue eli Pikkuhuuhkajat eivät päässeet kisaamaan maailmanmestaruudesta. Euroopan maista kisoihin osallistuivat Englanti, Ranska, Saksa, Italia ja Portugali.