Taas uusi käänne – kohun keskellä oleva Gianluigi Donnarumma avasi suunsa

© Kuva: Getty Images

AC Milanin superlupaus Gianluigi Donnarumma on ollut myrskyn silmässä siitä asti, kun hänen agenttinsa Mino Raiola kertoi, ettei nuori maalivahti tee jatkosopimusta Milanin kanssa.

Donnarumma on puhunut asiasta hyvin vähän itse julkisuudessa. Viimeisin käänne koettiin sunnuntaina, kun huhut lähtivät liikkeelle siitä, että Donnarumma olisi antamassa potkut agentilleen Raiolalle, lue lisää.

Donnarumma on parhaillaan Italian alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelaamassa EM-turnausta. Tiistaina Italia kohtaa Espanjan välierissä.

Donnarumma on saanut paljon kritiikkiä niskaansa varsinkin AC Milanin kannattajilta, jotka pitävät nuorta maalivahtia petturina.

– Minun twiittini aiheutti paljon puhetta ja se ei ollut tarkoitukseni, joten olen pahoillani. Haluan toistaa rakastavani Milania ja kannattajia. Keskityn nyt täysillä Italian maajoukkueeseen ja toivon, että onnistumme voittamaan mestaruuden lahjana faneille. Lupaan seuraavaa: Kun alle 21-vuotiaiden EM-kisat ovat ohi, tapaan Milanin johdon perheeni ja agenttini kanssa keskustellaksemme jatkosopimuksesta seuran kanssa, Donnarumma sanoi.

Lähde: Calcio Mercato


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.