AC Milanille iso takaisku siirtomarkkinoilla – Bayern München vaatii teinitähdestä liikaa

© Kuva: Getty Images

AC Milanin toimitusjohtaja Marco Fassone kertoi Sky Sport Italian haastattelussa, että Renato Sanchesin siirto Bayern Münchenistä Milanoon on tällä hetkellä jäissä saksalaisjoukkueen liian kovan hintapyynnön vuoksi.

Sanches, 19, kertoi aiemmin tässä kuussa, että AC Milan voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto suuremman peliajan takia. Portugalilaislupaus pelasi viime kaudella Bayernin kanssa 25 ottelussa, joissa hän oli avauskokoonpanossa vain yhdeksän kertaa.

Milan ei ole kuitenkaan luovuttanut Sanchesin suhteen. Italialaisseura olisi kiinnostunut ottamaan hänet kahden vuoden lainasopimuksella, johon kuuluisi optio ostaa hänet 40 miljoonalla eurolla vuonna 2019.

Saksan mestari ei ole toistaiseksi tarttunut syöttiin, mutta Fassonen mukaan Milan on yhä valmis keskustelemaan siirrosta, mikäli Bayern madaltaa hintapyyntöään.

– Tällä hetkellä neuvotteluja ei ole. Meillä on hyvät välit (Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz) Rummeniggen kanssa. Olemme keskustelleet tästä tilanteesta pari kertaa, mutta tällä hetkellä heillä on pelaajasta hinta-arviointi, johon me emme ole valmiita, sanoi Fassone Goalin mukaan.

– Jos tilanne muuttuu elokuussa, me olemme täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.