ESS: Huuhkaja-kärkeä ei nähdä Veikkausliigassa – ”Olimme totta kai kiinnostuneita”

© Kuva: Juha Tamminen
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Berat Sadik, 30, on harjoitellut viimeisen parin kuukauden ajan FC Lahden kanssa.

Venäjän liigan Krylja Sovetov Samaraa edelliset kaksi kautta edustanut Sadik on tällä hetkellä ilman sopimusta. Hänen on huhuttu palaavan Veikkausliigaan, mutta FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas ei usko, että maajoukkuekärki viipyy Suomessa pitkään.

– Olimme totta kai kiinnostuneet hänen palveluksistaan, mutta niin oli ilmeisesti HJK ja Interkin. Hän ei ole tietääkseni missään vaiheessa edes harkinnut Suomeen jäämistä. Jos olisimme alkaneet kilpailemaan HJK:lle ja Interille, niin aika kaukana olisimme olleet, sanoo Korkeakunnas ESS:n haastattelussa.

Sadik treenaa Lahden kanssa kunnes löytää uuden seuran.

– Berat tuo meidän harjoituksiin paljon hyvää, koska hän on laatupelaaja, ammattilainen ja kaikin puolin nasta tyyppi. Hänen kannaltaa toki toivon, että hän löytää mahdollisimman nopeasti seuraavan osoitteen ja pääsee pelaamaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!