Gianluigi Donnarummaa torutaan jälleen – meni mieluummin Ibizalle tyttöystävänsä kanssa kuin teki loppukokeensa

© Kuva: Getty Images

Gianluigi Donnarummaa syytetään kunnioituksen puutteesta Italialaista koulutusjärjestelmää kohtaan, kertoo Football Italia. Syyttävä sormi osoittaa Donnarummaa kohden, sillä mies ei ole saapunut tekemään loppukoettaan.

Aluksi nuorukaiselle annettiin erikoislupa lykätä kokeen tekemistä nuorten EM-kisojen vuoksi. Nyt kuitenkin koelautakunnan johtaja syyttää Donnarumma siitä, että tämä lähti suoraan Ibizalle lomailemaan kisojen jälkeen, eikä palannut ensin Italiaan suorittamaan koettaan.

– Tämänkaltainen käytös osoittaa kunnioituksen puutetta meidän järjestelmäämme kohtaan, kertoi Leonardo da Vinci di Vigevano-instituutin Elda Frojo ANSA:lle.

– Haluamme tukea nuoria, jotka pyrkivät opiskelemaan urheilun ohella. Mutta jos Donnarumma lähtee mieluummin Ibizalle tyttösystävänsä kanssa, kuin tekee kokeensa, jokin on pielessä, Frojo pohti.

Nuori maalivahti on ollut muutenkin kuin koulumenestyksenä vuoksi otsikoissa viime aikoina. Mies teki U-käännöksen aikeissaan lähteä pois AC Milanista. Tällä hetkellä näyttää siltä, että 18-vuotias superlupaus olisi jäämässä kasvattiseuraansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.