Jose Mourinho ei aio luopua suosikkipelaajastaan: ”Heidän on helpompi hankkia minut kuin hänet”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on tehnyt selväksi, että belgialainen keskikenttäpelaaja Marouane Fellaini ei ole lähdössä seurasta mihinkään.

Fellaini, 27, on ollut kesällä vahvasti yhdistettynä Turkin suurseuraan Galatasarayhin, jonka urheilutoimenjohtaja Cenk Ergun kertoi hiljattain, että neuvottelut olisivat jo käynnissä ja pitkällä.

Brittimediassa on pohdittu, onko Fellainilla enää paikkaa ManU:n ensi kauden joukkueessa. Useiden lähteiden mukaan Chelsean keskikenttäpelaajan Nemanja Maticin siirto Unitediin on viittä vaille valmis, ja Fellainilla on käynnistymässä hänen viimeinen sopimusvuotensa.

Mourinho ei aio kuitenkaan luopua kiistellystä luottopelaajastaan Fellainista, jolle hän antoi vastuuta viime kaudella 47 ottelussa.

– Galatasarayn on helpompi hankkia minut kuin Marouane. Unohtakaa se. Hän on liian tärkeä minulle, sanoi Mourinho, Goalin mukaan.

Fellaini siirtyi Manchester Unitediin vuonna 2013 Evertonista 32,4 miljoonalla eurolla. Hän on edustanut Unitedia 115 virallisessa ottelussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.