Kiinalaisseura Beijing Guoan saanee uuden pelaajan Bundesliigasta, kertoo saksalaislehti Kicker. Guoanin seurajohto ei tunnu harmittelevan rahanmenoa, sillä seura on valmis maksamaan slovenialaispelaajasta noin neljänneksen enemmän, kuin mitä mitä hänen markkina-arvonsa katsotaan olevan.

Bayer Leverkusenin keskikenttäpelaajan Kevin Kamplin on jo aiemmin kerrottu jättävän seuransa tänä kesänä.

Aiemmin muun muassa Borussia Dortmundia edustanut Kampl siirtynee Guoaniin 20 miljoonan euron siirtosummalla. Kaksi vuotta sitten Leverkusen hankki 26-vuotiaan 11 miljoonalla. Transfermarkt-sivusto arvioi suhteellisen eheitä kausia pelanneen Kamplin arvon nousseen muutamassa vuodessa neljällä miljoonalla.

Kiinan siirtoikkuna sulkeutuu huomenna. Mikäli Guoan ei hankkisikaan keskikenttäpelaajaa riveihinsä, uskotaan miehen seuraavan osoitteen sijaitsevan Milanossa. Sekä AC Milanin, että Internazionalen on nimittäin kerrottu vastaavasti olevan kiinnostuneita viime kaudella 30 bundesliigaesiintymistä tehneen miehen palveluksista.

Lue tästä Pohjanpalon ajatuksia Leverkusenin tämänhetkisestä tilanteesta ja käynnissä olevasta siirtoikkunasta.