Pitkään maailmalla kiertänyt hollantilaistykki palaamassa kotiin – siirtoa viivyttää raha

© Kuva: Getty Images

Hollantilaishyökkääjä Robin Van Persie on palaamassa kasvattajaseuraansa Feyenoord Rotterdamiin kertoo voetbalzone.nl -sivusto.

Van Persie, 33, teki debyyttinsä liigatasolla Feyenoordin riveissä kaudella 2001-2002, minkä jälkeen hänen matkansa on kulkenut Arsenalin ja Manchester Unitedin kautta Turkin liigan Fenerbacheen.

Hollantilaistykin paluuta Feyenordiin jarruttaa hänen sopimuksensa Fenerbachen kanssa sekä hänen kova palkkapyyntönsä. Van Persiellä on yhä vuosi jäljellä sopimustaan turkkilaisseuran kanssa, mutta rotterdamilaisjoukkue toivoo, että Fenerbache olisi valmis purkamaan hänen diilinsä.

Feyenoord on tehnyt selväksi, että Van Persie on koska vain tervetullut palaamaan seuraan, mutta mahdollinen siirtosumma voi osoittautua ylitsepääsemättömäksi esteeksi. Jos Van Persie mielii takaisin Hollantiin, hänen on päästävä irti sopimuksestaan Turkissa ja madallettava palkkapyyntöään huomattavasti.

Valioliigan entisellä maalikuninkaalla olisi varmasti vielä annettavaa kotimaansa sarjassa. Viime kaudella Van Persie pommitti yhteensä 18 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien. Englannin pääsarjassa hän iski 11 kauden aikana 189 osumaa.