Arsenalin keskikenttäpelaaja hylkäsi jatkosopimuksen – Liverpool ja Chelsea ovat miehen perässä

© Kuva: Getty Images

Alex Oxlade-Chamberlain on hylännyt Arsenalin tarjoaman jatkosopimuksen, kertoo Sky Sports. Jatkosopimuksessa miehen viikkopalkaksi olisi tullut 195 000 euroa.

Chelsean ja Liverpoolin tiedetään olevan kiinnostuneita Oxlade-Chamberlainin palveluksista. Pelaaja itse on ilmoittanut tahtovansa lähteä Arsenalista.

Lähteen mukaan Arsenalin valmentaja Arsene Wenger tulee ilmoittamaan Oxlade-Chamberlainille vuorokauden sisällä, että onko tämä vapaa lähtemään seurasta. Wengerin kerrotaan yrittäneen taivutella englantilaispeluria jäämään Arsenaliin vielä torstaina. Keskustelu ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta Wengerin kannalta.

Oxlade-Chamberlainilla on sopimusta Arsenalin kanssa jäljellä vielä ensi kesään saakka. Wengerillä sen sijaan on liikaa pelaajia miehistössään. Valmentajan täytyy Valioliigan sääntöjen mukaan hankkiutua eroon kolmesta pelaajasta ennen ensi viikon torstaita.

24-vuotias keskikenttäpelaaja hankittiin Arsenaliin Southamptonista kesällä 2011 13,8 miljoonan euron siirtohinnalla. Transfermarkt-sivusto arvioi pelaajan tämänhetkiseksi markkina-arvoksi 22 miljoonaa euroa.

Korjaus 25.8. klo 17:45: Toisin kuin jutussa aiemmin väitettiin, Oxlade-Chamberlain on keskikenttäpelaaja


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.