Jollen Danger Zone – Joel Pohjanpalo: ”Tiettyjä spekulaatioita on ilmassa edelleen”

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Unohtakaa se, että me voitimme perjantaina Saksan cupissa Karlsruhen vasta jatkoajan jälkeen. Me pelasimme hyvin. Vain maalit jäivät puuttumaan varsinaisella peliajalla, muuten kaikki näytti siltä, että olemme valmiita Bundesliigan alkuun.

Jatkoajalla sitten hyvä pelimme palkittiin ja saimme samalla myös vihdoin tonteista maalit. Itse pääsin tekemään meidän 2-0 maalimme. Toinenkin olisi voinut tulla, mutta jätetään se sitten sarjaan. Joka tapauksessa maali kauden ensimmäisessä virallisessa ottelussa oli hyvä juttu. Viidessä virallisessa pelissä on tullut neljä maalia, joten sille on hyvä rakentaa itseluottamusta ja tietysti myös asemia joukkueen sisäisessä kilpailussa.

Viidessä virallisessa pelissä on tullut neljä maalia, joten sille on hyvä rakentaa itseluottamusta

Siirtomarkkinoilla ei ole ainakaan vielä tapahtunut mitään uutta. Tiettyjä spekulaatioita on ilmassa edelleen. Yhtä pakkia meille saatetaan etsiä ja myös uudesta hyökkääjästä on ollut puhetta. Mistä ja kuka? Ei mitään tietoa enkä ole edes varma, että sellainen on tulossa. Meillä on hyökkäyskalusto hyvässä kunnossa ja jotta se vahvistuisi, pitäisi löytää todella hyvä kaveri. Aika harva jengi on valmis myymään ykköskärkensä juuri kauden kynnyksellä.

Aika harva jengi on valmis myymään ykköskärkensä juuri kauden kynnyksellä.

Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Rahalla saa, sen näytti Neymarin ja PSG:n juttu. Yksi kauppa näytti sekoittavan siirtobisneksen hinnat kerralla. Vaikuttaa, että kaikkeen tuli jotain 20 pinnaa lisää. Saa sitten nähdä, rauhoittuuko touhu. Ainakin pari Englantiin spekuloitua siirtoa näyttää olevan ihan jäissä Neymarin kaupan jälkeen.

Perjantain matsin jälkeen oli pari päivää vapaata ja se tuli taas tarpeeseen. Akkuja saatiin ladattua ja maanantaina alkaa sitten valmistautuminen kauden avaukseen. Meidän kautemme alkaa jo perjantaina ”helpolla” vierasmatsilla. Matkustamme Müncheniin Bayernin vieraaksi. No, siitä matsista ei meillä ole kuin voitettavaa.

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!