Arsenalin saksalaispuolustaja Shkodran Mustafi on ilmoittanut seuralleen haluavansa siirtyä Internazionale Milanoon, kertoo Metro.

Mustafi, 25, liittyi Arsenaliin viime kesänä Valenciasta 37 miljoonalla eurolla ja nappasi alkukaudesta paikkansa Arsenalin puolustuksessa. Sesongin loppupuolella häntä vaivasivat kuitenkin loukkaantumiset, ja manageri Arsene Wenger pudotti hänet ajoittain myös vaihtopenkille.

Torstain lehdistötilaisuudessa Wenger ei suostunut vahvistamaan, että Mustafi olisi jäämässä seuraan.

Italialaistoimittaja Gianluca Di Marzion mukaan Mustafi on jo neuvotellut Interin kanssa siirrostaan, mutta Arsenal ei halua luopua saksalaispuolustajasta ilman, että se saa viime kesänä käyttämänsä varansa takaisin.

Kaupan viivyttäminen voi koitua Arsenalille pitkässä juoksussa ongelmalliseksi, sillä lontoolaisjoukkueen vaihtoehdot keskuspuolustajan paikalle ovat vähissä. Siirtoikkuna sulkeutuu torstaina, ja Arsenal luopui jo aiemmin tänä kesänä brasilialaispuolustajasta Gabriel Paulistasta, joka siirtyi Valenciaan.

Jos Mustafi lähtee, Arsenalin miehistössä on enää kolme varsinaista keskuspuolustajaa, Laurent Koscielny, Per Mertesacker ja Rob Holding.

Normaalisti laitapuolustajina viihtyvät Nacho Monreal, Sead Kolasinac ovat pakon sanelemana pelanneet kauden ensimmäisissä otteluissa Arsenalin kolmen topparin puolustuslinjassa.