Liverpool heräsi toiselle jaksolle, mutta hukkasi voittonsa lisäajalla

© Kuva: Getty Images

Valioliiga-kausi jatkoi maalirikkaalla mallilla, kun Liverpool ja Watford tasasivat pisteet luvuin 3–3.

Watford tuli tasoihin ottelun lisäajalla, kun Miguel Britos työnsi pallon maaliviivalta maaliin päällään, sekavan tilanteen päätteeksi, Simon Mignoletin nenän edestä.

Ensimmäisellä jaksolla Watfordin maaleista vastasivat Stefano Okaka ja Abdoulaye Doucoure. Liverpoolin maalin ensimmäisellä jaksolla viimeisteli Sadio Mane. Okaka vei Watfordin johtoon ottelun alussa. Puolen tunnin kohdalla Sadio Mane toi liverpoolilaiset tasoihin, mutta Doucoure vei Watfordin taukojohtoon.

Liverpool heräsi heikon ensimmäisen jakson jälkeen ja tasoitti pelin, kun toinen puoliaika oli vanhentunut kymmenen minuuttia.

Watfordin maalivahti Heurelho Gomes kaatoi läpiajossa olleen Mohamed Salahin. Pallo vietiin tilanteesta yhteentoista metriin ja Roberto Firmino ampui pallon varmasti vasempaan alakulmaan Gomesin aavistaessa väärään suuntaan.

Edellisestä maalista ehti kulua vain pari minuuttia, kun Firminon oli vuoro olla yksin läpi. Brasilialainen nosti pallon Gomesin yli, mutta pallo oli menossa myös maalin ohi, jolloin Salah ryntäsi ohjaamaan sen verkon perukoille.

Liverpoolilaisilla oli paikkoja tehdä enemmänkin. Sekä Joël Matip että Dejan Lovren pääsivät puskemaan vaarallisesti, mutta tulosta ei tullut. Matipin pusku osui ylärimaan, kun Gomes esti Lovrenin maalinteon hienolla torjunnalla.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.