Manchester Cityn 17-vuotias huippulupaus Jadon Sancho on jättänyt ilmestymättä seuran harjoituksiin lukuisia kertoja elokuussa, kertoo The Telegraph.

Sancho on joutunut seuran kanssa törmäyskurssille. Nuorukainen jätettiin lehden mukaan manageri Pep Guardiola toimesta rannalle, kun City matkasi kesällä Yhdysvaltojen kiertueelle. Sancho oli ennen kiertueen alkua vihjannut, että hän haluaisi lähteä muualle, sillä hän uskoo, ettei ole saamassa peliaikaa Manchesterin suurseurassa.

Sanchoa pidetään yhtenä seuran lupaavimmista pelaajista Phil Fodenin ja Brahim Diazin kanssa, mutta vain Foden ja Diaz otettiin mukaan Yhdysvaltoihin.

Aiemmin tänä kesänä alle 17-vuotiaiden EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Sancho on vältellyt kontaktia Cityn edustajien kanssa. Englantilaislupaus on aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, mutta ei ole suostunut vastaamaan Cityn työntekijöiden yhteydenottoihin.

Sancho saapui Cityyn vuonna 2015 Watfordista 500 000 punnalla (noin 543 000 euroa), mutta hän ei ole vielä allekirjoittanut ammattilaissopimusta seuran kanssa. Hänen tilannettaan tarkkailevat ainakin Arsenal, Tottenham, Manchester United, Borussia Dortmund ja RB Leipzig.

Ulkomaalaisseuralle tulisi huomattavasti halvemmaksi hankkia hänet kuin muille Englannin joukkueille, mutta Sanchon uskotaan haluavan Lontooseen.