Napoli tarrasi tiukasti jatkopaikkaan Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella, kun se kaatoi Nicen kotikentällään maalein 2-0. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Napoli hallitsi kenttätapahtumia oikeastaan koko ottelun ajan. Toisella puoliajalla Nicen viimeinenkin kirivaihe kariutui, kun ensin vasta 21-vuotias Vincent Koziello katsoi punaista korttia. Kolmatta Mestarien liigan karsintaottelua pelannut Koziello liukui napit edellä Napolin pelaaja kohti ja sai tilanteesta suoran punaisen kortin. Nuorukainen käveli kentältä pois kyynel silmässä.

Samassa tilanteessa myös Nicen Alessane Plea katsoi toista keltaista korttia, kun hän protestoi kovaan ääneen Koziellon tuomiota. Kahden ulosajon myötä Nice pyrki vain pitämään 0-2-tappioaseman.

Napolin avausmaalin teki ensimmäisellä puoliajalla huippuiskussa viime kaudella ollut Dries Mertens. Viime kaudella 28 maalia Serie A:ssa iskenyt Mertens pelattiin laidalta läpi ja hän kiersi näppärästi Nicen maalivahti Yoan Cardinalen ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Toinen osuma tuli ottelun 70. minuutilla rangaistuspotkusta. Nice-peluri Christophe Jallet tuli boksin rajalla varomattomasti tilanteeseen ja pallo vietiin pilkulle. Jorginho viimeisteli pallon kylmänviileästi sisään. Keskikentällä viihtyvä Jorginho on tehnyt Napoli-paidassa kaikissa kilpailuissa vain kaksi maalia viimeisen kolmen kauden aikana, joten maali maistui varmasti italialaiselle.

Nice saa olla tyytyväinen lopputulokseen, sillä Napoli hukkasi useita loistavia maalintekopaikkoja, kun taas Napoli-vahti Pepe Reina sai olla varsin rauhassa omalla maalillaan. Lisäksi Napoli sai vyöryttää ottelun lopussa reilu kymmenen minuuttia kahden miehen ylivoimalla.

Nicelta puuttui ottelusta tähtihyökkääjä Mario Balotelli, joka kärsii polvivammasta. Toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina ja Nice-leirissä varmasti toivotaan, että Balotelli ehtisi pelikuntoon. Muussa tapauksessa Nice tarvitsee melkoisen ihmeen selvitäkseen lohkovaiheeseen.

Muissa pudotuspeleissä voittoihin ylsivät Sevilla, Celtic, Hapoel Be’er Sheva sekä Olympiakos.