Newcastle Unitedin kapteeni Jonjo Shelvey kertoi Daily Mailille, että hän keskustelee psykologin kanssa kehittääkseen vihanhallintaansa.

Shelvey, 25, petti joukkueensa Valioliigan avauskierroksella, kun hän otti suoran punaisen kortin astumalla Tottenham Hotspurin Dele Allin jalan päälle tahallaan. Kyseessä oli Shelveyn uran kolmas ulosajo.

Hän alkoi käydä psykologin luona viime kaudella, kun hän sai punaisen kortin Nottingham Forestia vastaan Englannin Mestaruusarjassa.

– Toisinaan minun on vain hallittava itseni jalkapallokentällä. Minun on vain pidettävä turpani kiinni, olla sekaantumatta ja kävellä pois, selventää Shelvey.

– Aloin käymään psykologilla viime vuonna työskennelläkseni päänsisäisten asioiden kanssa. Se oli sen Forest-pelin jälkeen. Minut ajettiin ulos. Olin potkinut sitä yhtä kaveria, ja se oli kerrassaan lapsellista.

– Kun ihmiset ärsyttävät minua, minun pitäisi vain nauraa. Minun on saatava se pois minusta. Välillä en voi sille mitään.

Shelveyn mukaan psykologista on jo ollut apua, mutta työtä on vielä paljon jäljellä.

– Aloitin työskentelyn tämän tyypin kanssa ja sen jälkeen ei ole juurikaan sattunut mitään. Aloin oppia, miten pidän pääni kurissa ja jatkan vain pelaamista.

– Mutta se on yhä kesken oleva prosessi. Välillä raivostun täysin, eikä se voi jatkaa toistumista.