Paris Saint-Germainin laitapuolustaja Thomas Meunier oli liekeissä, kun Belgia voitti Gibraltarin 9-0 ensi vuoden maailmanmestaruusturnauksen karsintaottelussa torstaina.

Meunier, 25, tehtaili kolme maalia ja ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä. Belgian muista osumista vastasivat Dries Mertens, Romelu Lukaku (3), Eden Hazard ja Axel Witsel.

Ottelussa nähtiin myös kaksi ulosajoa. Belgian keskikenttäpelaaja Witsel ajettiin suoralla punaisella suihkuun 45. minuutilla, kun hän taklasi Jamie Bosiota jalkapohjat edellä.

Gibraltarin puolustaja Erin Barnett katseli punaista 82. minuutilla. Tilanteessa Barnett kaatoi Kevin De Bruynen alimpana pelaajana estäen selkeän maalipaikan. Peli oli kuitenkin tuossa vaiheessa jo 8-0 Belgian hyväksi.

Belgia jatkaa voiton myötä karsintalohko H:n ykkösenä. Se on voittanut kuusi ottelua ja pelannut yhden tasan. Gibraltar on hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan, ja joukkueen maaliero on jo 30 pykälää miinuksen puolella.

12:43 muutettu sanamuotoa Barnettin taklauksesta