AS Roma vei hyökkääjälupauksen muiden suurseurojen nenän edestä – ”Yksi kirkkaimmista lupauksista”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Sampdorian tsekkiläishyökkääjä Patrik Schick siirtyy AS Romaan. Seurat vahvistivat siirron verkkosivuillaan.

Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen viisi miljoonaa euroa maksavasta lainasopimuksesta, joka muutetaan vakituiseksi sopimukseksi, kunhan tietyt urheilulliset tavoitteet täyttyvät. Tavoitteiden täyttyessä Roma maksaa Sampdorialle Schickistä, 21, vielä yhdeksän miljoonaa euroa lisää.

Sopimukseen on kirjattu myös useita pelaajan ja seuran menestykseen liittyviä bonuksia, jotka voivat korkeimmillaan nousta kahdeksaan miljoonaan euroon. Bonukset maksetaan Sampdorialle, mikäli sopimuksessa olevat tavoitteet täyttyvät.

Vuoden 2020 helmikuussa Roman tulee maksaa vielä 20 miljoonaa euroa Sampdorialle. Mikäli Schick myydään ennen kyseistä päivämäärää, Sampdoria tulee saamaan 50 prosenttia siirtohinnasta tai 20 miljoonaa euroa riippuen siitä, kumpi summa on suurempi.

Schick allekirjoitti Roman kanssa viisivuotisen sopimuksen.

. Olen erittäin tyytyväinen ja erittäin onnellinen. Roma on minulle ideaalinen joukkue. Odotan jo harjoittelua joukkuekaverieni kanssa ja valmistautumista tuleviin peleihin, kertoi Schick Roman tiedotteessa.

Viime kaudella tsekkihyökkääjä pyssytti yhteensä 11 maalia 32 Serie A:n ottelussa Sampdorialle.

– Patrik on yksi kirkkaimmista lupauksista kansainvälisessä jalkapallossa. Olemme kaikki erittäin tyytyväisiä tähän diiliin erityisesti siksi, että vaikka häntä jahtasivat useat seurat, hän valitsi meidät, hehkuttaa Roman urheilutoimenjohtaja Monchi.

Aiemmin kesällä vaikutti vahvasti siltä, että Schick olisi matkalla Juventukseen. Hyökkääjän lääkärintarkastuksessa löydettiin kuitenkin mahdollinen sydänvika, jonka vuoksi Juve vetäytyi diilistä. Sen jälkeen Schickiä on viety huhuissa muun muassa Internazionale Milanoon ja Paris Saint-Germainiin.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS