Videotarkistus toi brassitähti Kakálle erikoisen punaisen kortin – menikö tämä oikein? (VIDEO)

© Kuva: Getty Images

AC Milanin ja Real Madridin entinen brasilialaistähti Kaka ajettiin suoralla punaisella ulos, kun hänen joukkueensa Orlando City kohtasi New York Red Bullsin Major League Soccerissa lauantaina.

Runsaasti rikkeitä sisältänyt ottelu oli venynyt aivan viimeisille hetkilleen, kun Orlandon Cristian Higuita ja New Yorkin Sean Davis aloittivat kahakan keskenään. Molempien joukkuekaverit ryntäsivät paikalle, ja tilanne paisui 20 miehen väittelyksi.

Kaiken hälinän keskellä Kaka kävelee New Yorkin Aurelien Collinin taakse ja tarttuu häntä leikkimielisesti kasvoista, sillä he ovat vanhoja joukkuekavereita. Collins pelasi Orlandossa vuosina 2015-2016. Kaverukset naureskelevat Kakan tempulle ja jatkavat matkaansa hymyillen.

Lopulta erotuomari määrää tilanteen tarkistettavaksi videolta. Parin minuutin selvittelyn jälkeen hän näyttää kahakan aloittaneille Higuitalle ja Davisille keltaista korttia, mutta lopulta hän ajaa Kakan suoralla punaisella ulos väkivaltaisesta käytöksestä.

Kaka ja muut Orlandon pelaajat piirittävät tuomion jälkeen erotuomarin ja yrittävät selittää tilannetta hänelle ja myös Collin saapuu paikalle kyselemään, mistä on kyse. Tuomarin päätös kuitenkin pitää, ja Kaka lähtee kävelemään kohti pelaajakäytävää.

Ottelu päättyi New Yorkin 3-1-voittoon.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Kakan ja Collinsin ”välienselvittely” löytyy kohdasta 3:22.