Arsenal-tähti sivuun A-maajoukkueesta – syy levossa vai peliesityksissä?

© Kuva: Getty Images

Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw on jättänyt Arsenalin tähtipelaaja Mesut Özilin pois tulevista MM-karsintaotteluista. Özil on kärsinyt pienistä vammoista viime aikoina.

Saksalainen keskikenttäpelaaja on saanut myös paljon kritiikkiä esityksistään. Özil kärsi pienestä polvivammasta ja huilasi Chelsea vastaan pelatun ottelun, jonka lisäksi välistä jäi Liigacupin ottelu Doncasteria vastaan. Sen sijaan West Bromwichia vastaan Özil pääsi lopusta kahdeksaksi minuutiksi kentälle. Eurooppa-liigan ottelun BATE:a vastaan Özil huilasi kokonaan.

Arsenal-legenda Martin Keown epäili jopa Özilin motivaatiota ”Tykkimiesten” riveissä, lue juttu tästä.

Lisäksi sivuun jäi myös Juventuksen Sami Khedia, joka on myös kärsinyt pienistä vaivoista. Löw vakuutti, että syy Özilin ja Khediran sivuun jättämiseksi on puhtaasti levossa.

– Özilin ja Khediran kohdalla oletan, että heidän on parempi levätä maajoukkuetauko. Se on heille nyt tärkeintä. Meille tärkeintä on, että meidän pelaajat ovat huippukunnossa ensi vuonna (kesän MM-kisat), Löw sanoi Goalin mukaan.

Saksan maajoukkueesta löytyy kuitenkin laatua ja esimerkiksi Manchester Cityn Leroy Sane voi hyvin paikata Öziliä.

Lisäksi Saksan maajoukkueesta jää sivuun myös Borussia Dortmundin Mario Götze. Katso Saksan ryhmä alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!