Jürgen Kloppilla surkea tilasto Sevillaa vastaan – kääntyykö kurssi? ”Hyvä luoja”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on hyvin tietoinen, kuinka vaarallinen joukkue on Sevilla, jonka hänen miehistönsä kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa.

Saksalaisluotsi on kohdannut Sevillan valmennusurallaan viisi kertaa ja hävinnyt jokaisella yrittämällä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli viime vuoden Eurooppa-liigan finaalissa, joka päättyi 3-1 Sevillan hyväksi.

– Tiedän, että ihmiset sanoivat arvonnan jälkeen, että meillä kävi hyvä tuuri lohkomme kanssa, mutta sitten katsot Sevillaa ja analysoit heitä ja ajattelet: ”Hyvä luoja, tuo on oikeaa jalkapalloa”, sanoi Klopp lehdistötilaisuudessa Football Espanan mukaan.

– Heillä on hyvä sekoitus teknistä osaamista, hyviä ottelusuunnitelmia, erilaisia ottelusuunnitelmia. He eivät ujostele haasteita ja tällaisia asioita. Tämä on todellinen haaste meille, mutta me haluamme olla siellä (Mestarien liigassa) niin kovin ja nyt meidän on näytettävä, mihin meistä on.

Liverpoolin ja Sevillan lisäksi Mestarien liigan E-lohkossa pelaavat Spartak Moskova ja Maribor.

Kloppin mukaan Liverpool on kehittynyt joukkueiden edellisen mittelön jälkeen.

– Mielestäni olemme jo todistaneet, että olemme vahvempia nyt kuin silloin loppuottelussa. Se oli hirveä tappio, mutta me otimme ison askeleen. Me olemme muuttuneet paljon sen finaalin jälkeen, mutta se menee aina näin, ja hekin ovat kehittyneet.

– Heidän viime kautensa oli jälleen erittäin menestyksekäs, joten tämä on todella mielenkiintoinen haaste meille. Minulle tärkeintä on, että tämä on kunnon Mestarien liigan ottelu, ei ole kyse Eurooppa-liigasta tai kahden vuoden takaisesta finaalista. Tämä on oikea Mestarien liigan ottelu.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.