Lasku reserviin meni tunteisiin – PSG:n keskikenttäpelaaja uhkaa vetää seuransa raastupaan

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Paris Saint-Germainiin viime vuonna hankittu Hatem Ben Arfa uhkaa haastaa seuransa oikeuteen, kertoo L’Equipe.

Pelaaja syyttää PSG:tä syrjinnästä. Taustalla on PSG:n päätös siirtää Arfa reservijoukkueeseen, jotta hän ei häiritsisi muiden pelaajien valmistautumista Mestarien liigan otteluun Bayern Müncheniä vastaan.

Arfan lakimiehet selvensivät asiaa ranskalaismedialle. Heidän mukaansa PSG koittaa psykologisesti nujertaa Arfan antamalla tälle yllättäviä käskyjä. Vastaavasti väliaikaiseksi kerrottu lasku reserviin on jatkunut odotettua pidempään. Arfa kokee tämän epäreiluna.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana pelaava Arfa ei ole päässyt tositoimiin vielä tällä kaudella.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!