Lehti: ManU:n seiskapaita on jo varattu – ensi kesänä palaa 100 miljoonaa

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester United aikoo ensi kesänä yrittää uudelleen Atletico Madridin ranskalaishyökkääjän Antoine Griezmannin värväämistä, kertoo Daily Star.

Griezmann, 26, oli ManU:n hankintalistalla jo tänä kesänä, mutta hän päätti jäädä vielä Atleticoon, jonka siirtokielto päättyi vasta siirtoikkunan suljeuduttua. Espanjalaisseuran ei siis olisi ollut mahdollista korvata ranskalaishyökkääjää, jos hän olisi lähtenyt.

Daily Starin mukaan United on säästellyt ikonista seiskapaitaansa Griezmannia varten. Samalla numerolla ovat aikaisemmin ManU:ssa pelanneet muun muassa George Best, Eric Cantona,
David Beckham ja Cristiano Ronaldo.

Lehden mukaan manchesterilaisseura on pistänyt jo sivuun 100 miljoonaa puntaa (noin 109 miljoonaa euroa) ranskalaistähden siirtoa varten.

Unitedin aikeita helpottaa Chelsean hyökkääjän Diego Costan toive palata takaisin Atletico Madridiin. Costa ei saanut tahtoaan läpi juuri päättyneessä siirtoikkunassa, koska Atletico ja Chelsea eivät päässeet yhteisymmärrykseen pelaajan siirtohinnasta. Espanjalaishyökkääjän tulee siis odottaa vähintään tammikuuhun asti, että hän pääsee lähtemään Lontoosta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!