Paris Saint-Germainin hyökkääjät Edinson Cavani ja Neymar olivat käydä sunnuntaina pelatun Lyon-ottelun jälkeen toisiinsa käsiksi, kertoo L’Equipe.

PSG voitti sunnuntaina pelatun Ligue 1:n ottelun 2-0. Pariisilaisilla oli mahdollisuus tehdä ottelussa enemmänkin maaleja, sillä joukkue sai rangaistuspotkun 80. minuutilla. Cavani ja Neymar nahistelivat siitä, kumpi tulee vetämään pilkun. Uruguaylaishyökkääjä Cavani nappasi lopulta pallon itselleen, mutta ei onnistunut viimeistelemään maalia rangaistuspotkusta.

L’Equipen mukaan PSG-hyökkääjien kinastelu jatkui ottelun jälkeen vielä pukukopin puolella, ja pariisilaisjoukkueen kapteenin Thiago Silvan oli puututtava tilanteeseen, jotta Cavani ja Neymar eivät kävisi toisiinsa kiinni.

Cavani oli lopulta poistunut stadionilta nopeasti 20 minuuttia päätösvihellyksen jälkeen eikä ollut saapunut haastattelualueelle lainkaan.