SJK:n ensi kauden päävalmentaja on alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta valmentava Tommi Kautonen. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV Sport.

Kuten SuomiFutis ennakoi jo aiemmin, Kautonen nousee SJK:n päävalmentajaksi ensi kaudella. Tällä kaudella SJK on antanut kolmet valmentajapotkut, joista viimeiset tulivat syyskuun alkupuolella. Tämän kauden loppuun valmentaa Brian Page apunaan Toni Lehtinen.

SJK taistelee vielä mitaleista Veikkausliigassa. Joukkueen sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs ja matkaa mitaleille on viisi pistettä. SJK on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin toisena ja kolmantena olevat FC Lahti sekä KuPS. SJK hävisi viime viikonloppuna cupin finaalissa HJK:lle.

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi ei vielä kommentoinut mitenkään asiaa MTV:lle. Kautonen on viimeksi valmentanut liigassa FC Lahtea vuosina 2011-13. Kautonen oli nostamassa FC Lahden takaisin Veikausliigaan vuonna 2011, mutta hän sai potkut seuran peräsimestä vuonna 2013, kun Lahti oli sarjassa viimeisenä.