TPS tiedotti keskiviikkona tehneensä päävalmentaja Mika Laurikaisen kanssa jatkosopimuksen. Jatkosopimus on kaksivuotinen.

Laurikainen on valmentanut Palloseuraa kahteen otteeseen. Vuosina 2001-03 Laurikainen oli nostamassa TPS:n takaisin Veikkausliigaan. Vuonna 2014 Laurikainen hyppäsi kesken kauden jälleen saman hankkeen vetäjäksi, kun TPS putosi kauden päätteeksi Ykköseen. Tällä hetkellä TPS on lähellä nousua Veikkausliigaan, kun kauden ratkaisupelit lähestyvät.

– Se oli pitkä neuvottelu. Taloudellisesti ei ollut oikeastaan minkäänlaista merkitystä. Halusin selvyyden siitä, että päästään asioiden tekemisessä eteenpäin. Monta asiaa ollaan tehty hienosti. Nyt on aika lähteä eteenpäin ja ylöspäin, Laurikainen kertoi TPS TV:n suorassa lähetyksessä.

Laurikaisen mukaan tärkeintä sopimuksen tekemisessä ei ollut se, nouseeko TPS Ykköseen ensi kaudeksi vai ei.

– Sillä ei ollut merkitystä, pelataanko Ykkösessä vai Veikkausliigassa. Kun tehdään asioita tarpeeksi hyvin, niin se nousu sieltä tulee, Laurikainen sanoi.

TPS johtaa Ykköstä kolmen pisteen erolla FC Honkaan, kun molemmilla joukkueilla on neljä ottelua jäljellä. Joukkueet kohtaavat toisensa päätöskierroksella Tapiolassa.