Valioliigaseura kärvistelee tehottomuudesta myytyään maalipyssynsä Manchesteriin

Everton on kärvistellyt maalinteossa myytyään kesällä avainhyökkääjänsä Romelu Lukakun Manchester Unitediin. Takana on neljä tehotonta sarjapeliä, joissa Toffees on tehnyt vain kaksi maalia.

Lisäksi liverpoolilaisseura otti torstaina Eurooppa-liigassa rumasti 3-0-luvuin takkiin italialaiselta Atalantalta (lue uutinen).

Manageri Ronald Koeman myöntää Lukakun menetyksen ottaneen koville. 25 maalia viime kaudella Valioliigassa paukuttaneen belgialaisen korvaaminen on hollantilaisen mukaan liki mahdotonta.

– En sano sen olevan mahdotonta, mutta on lähes niin vaikeaa saada joku, joka tekisi saman verran maaleja kuin Romelu Evertonissa. Tiesimme aina Romelun kanssa, miten hän prässää, milloin hän juoksee ja milloin hän liikkuu boksiin. Hän on yksi parhaista, Koeman kehui paikallislehti Liverpool Echolle.

Everton hankki kesän aikkana hyökkäykseensä seuraan Unitedista palanneen Wayne Rooneyn ja nuoren Sandro Ramírezin. Lukaku kohtaa tänään vanhan seuransa punapaidoissa Suomen aikaan kello 18:00 alkavassa ottelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.