Espanjalaislähde: Real Madrid harkitsee Gareth Balen myymistä ensi kesänä yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laituri Gareth Bale oli jo viime kesän aikana siirtohuhujen kohteena. Muun muassa Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho myönsi, että olisi kiinnostunut Balen hankkimisesta, jos hän olisi saatavilla.

Mourinhon toive saattaa ottaa askeleen eteenpäin ensi kesänä. Espanjalainen El Confidencial kertoo nimittäin, että Real Madridin seurapresidentti Florentino Perez harkitsisi Balen myymistä ensi kesänä, mikäli saisi tähtipelaajastaan ainakin saman summan, mitä Baleen käytettiin vuonna 2013, eli noin sata miljoonaa euroa.

Lehti kirjoittaa myös, että Real Madridin seurajohdon kärsivällisyys Balen kanssa alkaa olla koetuksella. Kärsivällisyyttä on koetellut lukuisat loukkaantumiset. Tälläkin hetkellä Bale kärsii pohjevammasta, jonka takia hän joutui jäämään Walesin viimeisistä MM-karsintaotteluista pois, lue lisää tästä.Silti Bale on ollut alkukaudesta Realin tehokkaimpia hyökkääjiä.

Manchester Unitedin uskotaan olevan viimeistään ensi kesänä myös Atletico Madridin tähtihyökkääjä Antoine Griezmannin perässä. Griezmannin siirto Unitediin oli lähellä jo viime kesänä, mutta Atleticon siirtokielto piti ranskalaishyökkääjän Madridissa.

Griezmann ei halunnut jättää seuraa pulaan, sillä joukkue ei olisi voinut täydentää rivejään kesän aikana. Tammikuussa Atleticoon vahvuuteen palaa Chelseasta Diego Costa, joten Griezmann voisi teoriassa siirtyä myös tammikuussa Unitediin.