Liverpoolin riveihin ensi kesänä liittyvä guinealainen keskikenttäpelaaja Naby Keita ei tällä hetkellä meinaa pysyä kentällä millään.

Saksan Bundesliigan RB Leipzigissä pelaava Keita, 22, on ehtinyt pelata tällä kaudella yhteensä vasta 13 ottelua seura- ja maajoukkuetasolla, mutta hänet on ajettu punaisella kortilla ulos jo kolme kertaa. Kaikki ulosajot ovat tapahtuneet viimeisen seitsemän ottelun aikana.

Viimeksi hänet ajettiin suihkuun eilen keskiviikkona, kun Leipzig kohtasi Bayern Münchenin Saksan cupissa. Keita ehti olla viheriöllä 53 minuuttia, kunnes erotuomari näytti hänelle jo toista keltaista korttia.

Peli oli vielä jatko-ottelunkin jälkeen lukemissa 1-1, mutta Bayern vei lopulta taiston nimiinsä rangaistuspotkukilpailussa, kun Leipzigin Timo Werner epäonnistui yrityksessään.

Keita sai edellisen punakorttinsa 10. lokakuuta MM-karsintaottelussa Tunisiaa vastaan, kun hän läpsäytti vastustajaa kädellään. Kauden ensimmäinen ulosajo tapahtui 16. syyskuuta Bundesliigan ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan, kun Keita osui jalanpohjallaan vastustajan Christoph Krameria kasvoihin.