SJK:n keskikenttäpelaaja Matej Hradeckyn epäonni ei tunnu loppuvan. Koko kauden sivussa ollut Hradecky loukkaantui jälleen vakavasti ja miehellä on edessä välivuosi jalkapallosta.

SJK pelaa lauantain päätöskierroksella FC Interiä vastaan kotikentällään. Ennen ottelua SJK:n pelaajat lämmittelivät kaikki samalla pelinumerolla, eli numerolla kuusi, joka on Hradeckyn pelinumero tukeakseen epäonnista joukkuetoveriaan.

Hradekcky loukkaantui viime helmikuussa Suomen Cupin ottelussa. Häneltä meni eturistiside poikki. Pitkä kuntoutus oli edennyt jo siihen vaiheeseen, että Hradecky oli päässyt harjoittelemaan joukkueen mukana. Kahdeksan kuukautta loukkaantumisen jälkeen eturistiside meni jälleen uudestaan poikki tällä viikolla.

– Kysymys oli huonosta tuurista. Miten minulle voi käydä näin huono tuuri? Hradecky ihmetteli Ilta-Sanomille.

Hradeckyn sopimus SJK:n kanssa päättyy tähän kauteen, joten ensi kaudella mies jää ilman seuraa. A-maajoukkueessa debyytin tehneen keskikenttäpelaajan piti tehdä tällä kaudella lopullinen läpimurto Veikkausliigan eliittiin ja sitä kautta lähteä mahdollisesti ulkomaille.

Suunnitelmat ovat muuttuneet rajusti, mutta 22-vuotias Hradecky ei aio vielä luovuttaa. Joka tapauksessa edessä on välivuosi jalkapallosta.

– En minä vielä luovuta. Eiköhän tässä vielä jonkinlainen paluu tehdä, Hradecky kertoi.

Katso kuva SJK:n pelaajien tempauksesta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Kaikki SJK-pelaajat tuli lämmittelyyn paidassa numero 6. Matej Hradeckyn numero. #SJK07 #Veikkausliiga