Lähde: Rangersin tulisi hankkia HJK-lupaus riveihinsä – Mestaruussarjan seura myös apajilla

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:ssa vahvan kauden pelannut 19-vuotias toppari Aapo Halme oli jo kesän aikana kuuma nimi siirtomarkkinoilla. Muun muassa Leeds on ollut jo pidemmän aikaa nuorukaisen perässä. Uusimpana spekulaationa on nostettu esiin myös skotlantilainen Rangers.

Brittiläinen nettiuutismedia HITC spekuloi jo aiemmin Halmeen siirto Leedsiin käyttäen lähteenään Helsingin Sanomien uutista. Uutisessa ei kuitenkaan todettu kuin se, että HJK ei ollut valmis luopumaan Halmeesta kesän aikana, koska Klubi kärsi varsinkin toppariosastolla loukkaantumisista. Silti myös HS kertoi Leedsin olevan kiinnostunut nuorten maajoukkueen topparista.

Nyt HITC nosti esiin sen, että Rangersin kannattaisi hankkia Halme riveihinsä. Rangers hankki viime kesänä HJK:sta Halmeen seurakaveri Alfredo Morelosin ja hankinta on osunut täydellisesti maaliinsa. Kolumbialaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella jo kuusi osumaa Skotlannin Valioliigassa.

Taustapiru Morelosin hankinnassa oli Rangersin apuvalmentaja Jonatan Johansson, joka on tuttu mies suomalaisille. Johanssonilla on hyvät välit HJK:n suuntaan ja hän tietää melko tarkkaan minkälainen pelaaja myös Halme on.

Rangersin junioreissa pelaa tällä hetkellä myös suomalaislaituri Serge Atakayi, joka siirtyi Skotlantiin vuosi sitten. HITC arvioi jutussaan, että Halme sopeutuisi hyvin Rangersiin Johanssonin, Atakayin ja Morelosin ansiosta.

Lisäksi jutussa ennakoidaan, että Leedsin tulisi napata Halme ennen kuin Rangers astuu markkinoille, sillä skottiseuralla on paremmat neuvotteluasemat Halmeen hankkimiseksi. Leeds on tällä hetkellä Mestaruussarjassa viidentenä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.