Manageri paljastaa: Olivier Giroud oli hyvin lähellä siirtoa – ”Hän oli jo rakennuksessa”

© Kuva: Getty Images

Hollantilaismanageri Ronald Koeman sai kenkää Evertonista maanantaina hänen hävittyä edellisenä päivänä Arsenalille Valioliigassa 2-5.

Koemanin Everton onnistui nappaamaan vain kaksi voittoa yhdeksästä ensimmäisestä sarjapelistä, eikä joukkueen voittotili ole auennut Eurooppa-liigassa vielä ollenkaan.

Hollantilaisluotsi pohti kotimaansa jalkapallolehti VI:n haastattelussa, että yksi hänen alamäkensä avaintekijöistä oli se, että Everton ei onnistunut kesällä hankkimaan korvaajaa Manchester Unitediin siirtyneelle belgialaishyökkääjälle Romelu Lukakulle.

Yksi potentiaalisista ehdokkaista korvaajaksi oli Arsenalin ranskalaiskärki Olivier Giroud, joka oli Koemanin mukaan erittäin lähellä siirtoa Goodison Parkille.

– Minulla oli Olivier Giroud jo valmiina rakennuksessa. Hän olisi sopinut täydellisesti, mutta hän päätti aivan viime hetkellä, että hän haluaakin asua mieluummin Lontoossa ja jäädä Arsenaliin, sanoi Koeman Goalin mukaan.

– Sitä oli erittäin vaikea niellä. Sanokaa te, mistä voi saada paremman hyökkääjän? Lukaku oli niin tärkeä meille eikä pelkästään maaliensa takia. Hänellä oli tietynlainen tapa pelata hyökkääjänä – hän oli vahva.

Evertoniin siirtyneet kärjet Wayne Rooney, Nikola Vlasic ja Sandro Ramirez edustavat Koemanin mukaan eri pelaajatyyppiä kuin Lukaku.

– Yhtäkkiä meiltä puuttui sellainen (Lukakun kaltainen) pelaaja. Nikola Vlasic ja Wayne Rooney ovat hyökkääjiä, jotka haluavat pallon jalkaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.