Ranskan liigassa Nicessä pelaava Mario Balotelli ei ole koskaan ollut kovin myötämielinen, mitä tulee Juventukseen. AC Milania ja Internazionalea Serie A:ssa edustanut Balotelli juhli keskiviikkona some-videollaan Sportingin johtomaalia Juventusta vastaan.

Balotelli kuvasi Intagram-tarinaan videon, jossa mies juhli Juventus-puolustaja Alex Sandron tekemää omaa maalia. Sporting-hyökkääjä Gelson Martins pääsi vastakkain Juve-maalivahti Gianluigi Buffonin kanssa. Buffon torjui Martinsin laukauksen, mutta pallo kimposi Sandrosta omaan rysään, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vasta 12 minuuttia.

Balotelli otti Sandron omasta maalista ilon irti. Lopulta italialaishyökkääjä joutui silti pettymään, sillä Juventus nousi Miralem Pjanićin sekä Mario Mandžukićin osumilla voittoon.

Balotelli on aloittanut kautensa vahvasti Nicessa. Hyökkääjä on tehnyt kuudessa Ligue 1:n ottelussa viisi osumaa. Balotellia on ajoittain väläytelty jopa takaisin Italian maajoukkueeseen, mutta Calcio Mercaton mukaan miehen käytös esimerkiksi Sportingin johtomaalissa ja siitä kuvatussa videossa ei varsinaisesti auta asiaa. Juventuksessa pelaa useampi pelaaja Italian A-maajoukkueesta, kuten kapteeni Buffon.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

Simone

@simostu9
Lo Sporting Lisbona segna ed ecco la reazione di Balotelli.