Norjassa ilman peliaikaa jäänyt suomalaispelaaja testattavana Allsvenskan-seurassa

© Kuva: Juha Tamminen

Henri Toivomäki on Allsvenskan-seura Hammarbyn testissä, kertoo Fotbollskanalen.

Toivomäellä on sopimus voimassa norjalaisen Sarpsborg 08:n kanssa, joka päättyy joulukuussa. Peliaika Norjassa on jäänyt kuitenkin vähäiseksi. Tällä kaudella laitapuolustajana viihtyvä Toivomäki on pelannut vain neljässä ottelussa Norjan pääsarjassa. Sarpsborg on sarjassa tällä hetkellä toisena.

– Ennen ensi kautta pyrimme löytämään vahvistuksia puolustuslinjaan. Toivomäki pystyy pelaamaan oikeana laitapuolustajana sekä keskuspuolustajana ja tämä on hyvä mahdollisuus tutustua häneen, sanoi Hammarbyn urheilutoimenjohtaja Jesper Jansson seuran nettisivuilla.

Toivomäki on pelannut urallaan muun muassa FC Lahdessa sekä Ajaxin akatemiassa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.