Nuorena ”liian pieneksi” teilattu Napoli-tähti hylkäsi kesällä Barcelonan tarjouksen ja nauttii elämästään

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueen ja Napolin laitahyökkääjä Lorenzo Insigne kertoi Rai Sportin haastattelussa olevansa tyytyväinen, että hän hylkäsi kesällä FC Barcelonan tarjouksen.

Insignen, 26, agentti Mino Raiola oli ehdottanut Barcelonalle, että väkkärä italialaistaituri korvaisi Paris Saint-Germainiin siirtyneen Neymarin. Barca oli valmis tarjoamaan Insignestä 100 miljoonaa euroa, mutta Napoli-kasvatti ei ollut kiinnostunut maisemanvaihdoksesta ja päätti jäädä Italiaan.

– Olen ylpeä siitä, että jäin Napoliin. Barcelona on maailman paras joukkue. Olisi ollut hienoa pelata Lionel Messin ja Luis Suarezin kanssa, mutta olen onnellinen Napolissa ja jäin tänne voittaakseni pokaaleja.

Napoli on luottanut 163-senttiseen Insigneen alusta lähtien. Muille seuroille laitahyökkääjän pituus oli ongelma.

– Torino ja Internazionale eivät halunneet hankkia minua, kun olin nuorempi, koska olin liian pieni. Se on hyvä asia minulle, nyt olen toteuttanut unelmani Napolissa pelaamisesta.