Steven Gerrard kommentoi Liverpool-luotsin asemaa: ”Sarja ei valehtele”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin kauden alku on ollut kaukana täydellisestä. Valioliigan sarjasijoitus seitsemän ottelun jälkeen on vasta seitsemäs ja kiireellisimmät ovat jo kyseenalaistaneet manageri Jürgen Kloppin aseman.

Liverpoolin entinen pelaaja ja pitkäaikainen kapteeni Steven Gerrard on kuitenkin toista maata. Keskikentän maestro seisoo Kloppin takana, vaikka alkukausi on lähtenyt kangerrellen ainakin tulosten valossa liikkeelle.

– Sarja ei valehtele. Liverpool on siellä, missä se on. Mutta minun täytyy sanoa, että nautin todella paljon katsoa joukkuetta tällä hetkellä. Rakastan manageria (Kloppia). Mielestäni hän on vienyt joukkuetta ja seuraa eteenpäin. On paljon asioita, mistä voi olla innostunut, Gerrard kertoi Sky Sportsille.

Tulokset Valioliigassa ovat viime otteluissa jääneet laihoiksi. Neljästä edellisestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Manchester City löylytti Liverpoolia peräti maalein 5-0, mikä herätti kovasti kritiikkiä. Burnleyn ja Newcastlen kanssa pelatut 1-1-tasapelit eivät myöskään ole auttaneet asiaa. Mestarien liigassa on tullut kahdesta ottelusta (Sevilla ja Spatrak Moskova) kaksi tasapeliä.

– Näen, että Jürgen on hieman turhautunut tällä hetkellä, mutta niin olemme mekin. Me olemme kaikki faneja. Totta kai, tulokset olisivat voineet olla hieman parempia, jos paikoista olisi tehty maalit tai henkilökohtaisia virheitä ei olisi tullut.

– Mutta olemme pelanneet vasta seitsemän ottelua ja Liverpool pystyy voittamaan pelejä pitkässä juoksussa, Gerrard valoi uskoa.

Kloppia on jopa väläytelty Bayern Münchenin uudeksi päävalmentajaksi seuran annettua potkut Carlo Ancelottille. Huhut ovat kuitenkin vain huhuja. Gerrardilla on täysi luotto Kloppiin.

– Olen todella, todella luottavainen siihen, että tällä kaudella tulee menestystä. On se sitten liigassa, Euroopassa tai FA Cupissa. Minulla on todella vahva usko tähän manageriin, Gerrard ylisti.

Lähde: Goal


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.