Tromsö tarrasi kiinni sarjapaikkaan lumipyryssä – Simo Valakari: ”Mikään ei ole muuttunut”

© Kuva: Juha Tamminen

Tromsö kaatoi sunnuntaina lumipyryssä sarjajumbo Viking FK:n puhtaasti maalein 3-0. Simo Valakarin luotsaama Tromsö nousi ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun pois karsijan tai putoajan paikalta Norjan pääsarjassa Eliteserienissä.

Valakari kiitteli pelaajiaan ottelun jälkeen.

– Tuntuu mahtavalta totta kai. Emme päästäneet maaleja, mikä on hyvä, jonka lisäksi teimme vielä kolme. Kovat paineet, koska kaikki odottivat meidän nappaavan kolme pistettä. Joten se, että pojat tekivät sen, tekee minut iloiseksi, Valakari sanoi norjalaiselle NRK:lle.

Tromsö on nyt kolmastoista sarjassa, kolme pistettä edellä karsijan paikalla olevaa Sogndalia. Vielä ei siis sovi huokaista helpotuksesta, varsinkin kun seuraavaksi Tromsö kohtaa vieraissa nimenomaan Sogndalin.

– Mikään ei ole muuttunut. Emme ole vielä turvassa, vielä on kolme peliä jäljellä, joista pitää ottaa pisteet. Kun aloitimme tämän prosessin, meillä oli suunnitelma, josta olemme pitäneet kiinni. Paljon on kiinni siitä, miten harjoittelemme. Jos teemme harjoituksissa asiat riittävän hyvin, saamme sen, mitä ansaitsemme, Valakari totesi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.