Tottenham Hotspurin argentiinalaismanageri Mauricio Pochettino paljasti, että hän haluaisi tulevaisuudessa valmentaa Englannin maajoukkuetta, kertoo Daily Mail.

Pochettino, 45, saapui Englantiin ja Valioliigaan vuonna 2012, kun hänet nimettiin Southamptonin manageriksi. Seuraavalla kaudella Tottenham nappasi kyvykkään argentiinalaisvalmentajan leiriinsä, ja Pochettino on nostanut Spursin yhdeksi sarjan mestaruuskandidaatiksi.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy haluaisi Pochettinon jatkavan uraansa Tottenhamissa ja toivoo, että argentiinalaisesta tulisi seuran oma Alex Ferguson.

Ferguson valmensi Manchester Unitedia 26 vuotta ja voitti seuran peräsimessä muun muassa 13 Valioliigan mestaruutta sekä kaksi Mestarien liigan titteliä.

Pochettino ehti jo leikitellä ajatuksella Englannin valmentamisesta.

– Jos tulen joskus siirtymään kansainvälisen valmentamisen puolelle, nauttisin suuresti mahdollisuudesta valmentaa Englannin maajoukkuetta.

– Olen kuullut, että minua on harkittu siihen tehtävään ennenkin, mutta en tiedä, onko niissä jutuissa mitään perää. Pääsisin yhdistämään voimani monien vanhojen tuttujen kanssa.

– Viimeisestä 21 Englannin maajoukkueen debytantista 17 on pelannut alaisuudessani.