Video: Tältä näytti Lazion fanien silmin Juventus-voitto – uskomatonta draamaa loppuhetkillä

© Kuva: Getty Images

Lazio kaivoi vierasvoiton Juventuksesta lauantaina maalein 2-1. Se oli ensimmäinen kotitappio Juvelle sitten vuoden 2015. Ottelun loppuhetket olivat draamaa täynnä.

Lazio johti ottelua Ciro Immobilen osumilla kun 90 minuuttia oli täynnä. Juventus sai kuitenkin loppurynnistyksen aikaan lisäajalla, jota annettiin neljä minuuttia. Lisäajan viimeisestä hyökkäyksestä Juvelle vihellettiin lopulta rangaistuspotku.

Lisäaika oli jo ylittynyt sekunnilla, kun Patric Gabarron liukui kovaa ja hieman holtittomasti jalkapohjat edellä kohti palloa, mutta osui lopulta Federico Bernardeschin jaloille. Bernardeschi lensi törmäyksen voimasta lähes voltin ilmassa. Erotuomari Paolo Mazzoleni kävi vielä tarkastamassa tilanteen videolta ja päätti, että pallo viedään pilkulle.

Pallon taakse asettui argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybala. Tässä vaiheessa pelikellossa oli jo menossa lisäajan seitsemäs minuutti. 22-vuotias Lazion maalivahti Thomas Strakosha venyi kuitenkin upeaan torjuntaan ja saman tien torjunnan jälkeen peli vihellettiin päättyneeksi. Samaan aikaan Lazion fanipäädyssä riemu repesi ymmärrettävistä syistä. Voit katsoa ottelun dramaattiset loppuvaiheet tästä linkistä (Viasat).

Juve-puolustaja Andrea Barzagli korosti itseluottamusta tappion jälkeen. Juventus on kerännyt kahdesta viimeisestä ottelusta vain pisteen.

– Nämä ovat hetkiä, joita tapahtuu kaudessa, mutta meidän pitää analysoida tarkkaan, mitä tapahtui, koska on harvinaista, ette menetämme viisi pistettä kahdessa ottelussa.

– Meillä on ollut tällaisia notkahduksia keskittymisessä viimeisten minuuttien aikana ja ne ovat olleet ratkaisevia. Meidän täytyy olla kliinisiä taas, eikä se ole ongelma, että olemme yli-itsevarmoja, koska tarvitsemme itseluottamusta, Barzagli puhui ottelun jälkeen Sky Sport Italylle.

Katso Dybalan rankkari Lazio-fanien näkökulmasta alta, jos et näe, voit  katsoa sen täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004