Ensi kesän MM-kisoissa nähdään vain kaksi ensikertalaista – Senegal palaa kisanäyttämöille

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Ensi kesän MM-turnauksessa Venäjällä nähdään tasan kaksi maata, joille MM-kisat ovat niiden ensimmäiset. Nuo debytantit ovat Huuhkajien karsintalohkon voittanut Islanti sekä Panama.

Se, ettei enempää ensikertalaisia ole kisoihin tyrkyllä, varmistui, kun Senegal haki Etelä-Afrikasta 2-0 -voiton. Rästipelin voitollaan Senegal lunasti kisoihin lippunsa ja teki samalla tyhjiksi Etelä-Afrikan ja ensimmäistä kisapaikkaansa janonneiden Kap Verden ja Burkina Fason kisahaaveet.

Senegalin avausmaalin teki 12. minuutilla West Ham -kärki Diafra Sakho Liverpoolin Sadio Manén esityöstä. 0-2 puolestaan oli Etelä-Afrikan laitapuolustajan Thamsanqa Mkhizen oma maali.

Senegalille esiintyminen MM-kisoissa on maan historian toinen. Edellisen ja ainoan kerran se pelasi MM-tasolla vuonna 2002, ja hurmasi koko maailman. Senegal kaatoi kisojen avauspelissä isäntämaa Ranskan, selvitti alkulohkonsa tappioitta ja eteni debytanttina aina puolivälieriin saakka. Joukkueen kirkkaimpana tähtenä loisti taiturimainen El-Hadji Diouf.

Afrikasta paikan MM-turnaukseen ovat nyt varmistaneet Nigeria, Egypti ja Senegal. Mantereen viimeiset kaksi MM-kisamaata selviävät huomenna lauantaina.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!