HIFK:lle pientä helpotusta talouspuolelle – Palloliitto palkitsi 10 000 eurolla

© Kuva: Juha Tamminen

Ykköseen pudonnut Helsingin IFK ilmoitti maanantaina, että seura hakee Veikkausliigan ja Ykkösen lisenssiä, lue uutinen. Taloudellinen tilanne IFK:ssa on vaikea, mutta pientä helpotusta tuli, kun se voitti Palloliitolta 10 000 euron palkinnon.

IFK voitti Palloliiton järjestämän SK-kilpailun. SK-pelaajaksi määritellään pelaaja, joka on ollut rekisteröityneenä suomalaiseen seuraan yhteensä vähintään kolmen vuoden ajan 12-21–vuotiaana. IFK:n SK-pelaajien osuus peliminuuteista oli komea sata prosenttia.

OK-palkinto meni JJK:lle, jolla oli peliminuuteista 57 prosenttia OK-pelaajien pelaamia. OK-pelaajaksi puolestaan määritellään pelaaja, joka on ollut rekisteröityneenä edustamaansa seuraan – tai sen junioritoiminnasta vastaavaan yhteistyöseuraan –  yhteensä vähintään kolmen vuoden ajan 12-21-vuotiaana. Myös JJK sai palkinnoksi 10 000 euroa.

Suurin parannus OK-pelaajien käytössä tapahtui Vaasassa, joka sai myös 10 000 euron palkinnon. Ykkösestä palkittiin SK-pelaajien minuuteista Grankulla IFK, joka sai voitosta 5000 euroa.

Palkintopotti on silti melko pientä IFK:n tukalassa taloustilanteessa. Karsintojen ratkaisuottelusta seuralle on tulossa vielä sakkoja ja seura joutuu myös maksamaan tekonurmeen koituneet vahingot kannattajien heittämistä palavista soihduista. Lue lisää tästä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.