Hongan ja HIFK:n liigakarsinnassa yhä kaikki auki – ensimmäinen osa päättyi tasan

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Honka ja Helsingin IFK päätyivät Veikkausliigan karsinnan ensimmäisessä osaottelussa maalittomaan tasapeliin.

Otteluparin panokset eivät varsinaisesti paistaneet Tapiolan urheilupuistossa, ja vaaralliset tilanteet olivat vähissä. Honka luotti pallonhallintaan, IFK pyrki tekopaikoille vastahyökkäyksien kautta.

Toisella jaksolla kotijoukkue Honka otti ottelun selkeämmin kontrolliinsa ja sai ajoittain potentiaalisia maalipaikkoja keskityksien kautta. Helsinkiläisten puolustus sekä farmiseura Gnistanista maalivahdiksi noudettu Daniel Kollar sinnittelivät kuitenkin aina loppuun saakka.

HIFK:n parhaat paikat siunaantuivat hyökkääjä Pekka Sihvolalle, joka pääsi pari kertaa yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta Hongan pelastivat joko epäonninen viimeistely tai maalivahti Tim Murray.

Karsinnan toinen osaottelu pelataan ensi lauantaina HIFK:n kotikentällä Telia 5G Areenalla.

Honka pääsi liigakarsintaan sijoittumalla Ykkösessä toiseksi. HIFK joutui karsimaan liigapaikastaan sijoituttuaan Veikkausliigassa viimeistä edelliseksi.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!