Huuhkajatähdet tehokkaalla päällä Hollannissa – epäonnekas oma maali pilasi illan

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen puolustaja Thomas Lam ja keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen olivat sunnuntaina hyvässä vedossa, kun heidän seurajoukkueensa Twente kohtasi vieraskentällä PSV Eindhovenin Hollannin pääsarja Eredivisiessä.

Lam, 23, ampui Twenten 2-2-tasoituksen juurikin Jensenin, 20, syötöstä. Jensen kuljetti ensin pallon ahnaasti keskustaan ja siirsi sen vapaaseen paikkaan Lamille, joka otti yhden kosketuksen ja laukoi toisella.

Jensen taas toi Twenten toistamiseen tasoihin, kun ottelua oli takana 75 minuuttia. Pallo pomppi suomalaislupaukselle rangaistusalueen tuntumaan, ja hän latasi pelivälineen hankalasta asennosta maata pitkin verkkoon.

Jensenin maali oli jo riittämässä vieraspisteeseen, mutta Twenten kapteeni Stefan Thesker jatkoi epäonnekseen PSV:n keskityksen omaan verkkoonsa 91. minuutilla.

PSV voitti ottelun 4-3.

Englannin Mestaruussarjan Nottingham Forestista lainalla Hollannissa pelaava Lam on nyt iskenyt tällä kaudella Twentelle kaksi osumaa.

Jensenille sunnuntain osuma oli kolmas tämän kauden Eredivisiessä. Hän siirtyi Twenten organisaatioon vuonna 2014 Helsingin Jalkapalloklubista ja teki läpimurtonsa hollantilaisseuran edustusjoukkueeseen viime kaudella.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.