IFK Mariehamnin oma kasvatti Thomas Mäkinen palaa joukkueen riveihin vietettyään vuoden Italian kolmannen sarjatason Renatesta. Yksivuotinen sopimus allekirjoitetaan viikonloppuna Mäkisen, 20, kotiuduttua Italiasta.

– On todella mukavaa, että onnistuimme saamaan Thomasin taas kotiin. Hänen aikansa Italiassa ei ollut ehkä ihan sitä mitä hän odotti, mutta hän on varmasti kehittynyt niin henkilönä kuin pelaajana ja uskomme, että hänellä on kaikki mahdollisuudet kehittyä edelleen IFK:ssa, seurajohtaja Peter Mattsson kertoo IFK:n tiedotteessa.

– Jo kaudella 2016 hän taisteli paikasta avauksessa ja hän on pelaaja, jota voidaan peluuttaa niin keskikentän keskustassa kuin laitapakkinakin, joten hän on erittäin arvokas joukkueelle.

Aiemmin tänään IFK kertoi tehneensä sopimukset myös keskikenttäpelaaja Amos Ekhalien ja maalivahti Anton Lepolan kanssa.