Internazionalen tähtihyökkääjän agentilta paljastus: ”Sellaisia tarjouksia pöydällä, joista ei voi kieltäytyä”

© Kuva: Getty Images

Internazionalen kapteeni ja hyökkääjä Mauro Icardi on ollut vahvassa vireessä tällä kaudella Serie A:ssa. Icardin vaimo Wanda Nara, joka työskentelee myös Icardin agenttina, puhui miehensä tulevaisuudesta.

Naran mukaan Icardi kiinnostaa Euroopan suurseuroja, eikä se ole mikään ihme, sillä Interin hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella jo 15 osumaa 14 sarjaottelussa. Siirtohuhuissa on puhuttu, että muun muassa Bayern München, Real Madrid ja Chelsea olisivat olleet kiinnostuneita Icardista.

– Mauro on tärkeä pelaaja ja nämä huippuseurat ovat seuranneet häntä jonkun aikaa. Se on totta, että isot seurat ovat kiinnostuneita sellaisesta hyökkääjäjästä (kuin Icardi), joka on yksi maailman tärkeimmistä hyökkääjistä, ja seurat tunnistavat tämän arvon, Nara sanoi Calcio Mercaton mukaan.

Nara ei kieltänyt, etteikö siirto tulevaisuudessa voisi olla mahdollinen. Naran mukaan Icardin mahdolliseen jatkosopimukseen Interin kanssa pitäisi sorvata ehto, että hänet myytäisiin vähintään 200 miljoonalla eurolla. Icardin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2021 saakka.

– Hänellä on sopimus ja hän ajattelee vain voittamista Interin kanssa. Hän on tyytyväinen siihen, miten asiat ovat nyt ja tavoittelee parasta. Mutta tulevaisuutta ei kukaan osaa ennustaa ja pöydällä on myös sellaisia tarjouksia, joita ei voi vastustaa, Nara paljasti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.