Italian entinen huippupelaaja vähättelee rooliaan Andrea Pirlon rinnalla – ”Ei pidä sekoittaa Nutellaa p**kan kanssa”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Italian maajoukkueen entinen huippupelaaja Gennaro Gattuso kiistää vaikuttaneensa Andrea Pirlon menestymiseen AC Milanissa. 38-vuotias Pirlo päätti maanantaina menestyksekkään pelaajauransa New York Cityn paidassa.

Gattuso pelasi keskikentän syöttötaiturin kanssa useamman kauden Milanissa. Kaksikon yhteinen taival akoi kuitenkin jo nuorisomaajoukkueissa.

– Ei nyt pidä sekoittaa Nutellaa p**kan kanssa. Kun näin hänen pelaavan, luulin joutuvani vaihtamaan ammattia. Kukaan ei tiedä sitä paremmin kuin minä. Aloin pelata hänen kanssaan jo Italian alle 15-vuotiaiden maajoukkueessa ja sen jälkeen muissa nuorisojoukkueissa, Gattuso kertoi Radio 24:n haastattelussa.

– Hän oli eläin juoksemaan 1000 metriä. Hänellä oli urheilullista laatua, joka auttoi pelaamaan tähän ikään saakka. Pelasin nuorisomaajoukkueet mukaanlukien noin 20 vuotta hänen kanssaan. Annoin vaikeissa tilanteissa aina hänelle tilaa. Ymmärsin oman tehtäväni ja hän hoiti loput.

Pirlo nautti uransa suurimmasta menestyksestä AC Milanin ja Juventuksen paidassa. Italialainen voitti kuudesti Serie A:n, kahdesti Mestarien liigan sekä MM-kultaa.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!